Over Central Park

Wij hebben een passie voor het vergroenen van de stedelijke omgeving. We brengen de natuur naar de stad. Daar worden we allemaal gezonder, blijer en productiever van.

We zien een toenemende bezorgdheid over de leefomgeving in onze steden. Deze zorgen gaan onder andere over hitte gerelateerde problemen en CO2 uitstoot maar ook over onaantrekkelijke gevels en gebouwen.

Het idee van een park in de stad, zoals Central Park in New York, is voor velen aantrekkelijk maar vaak niet haalbaar. Ruimte is immers schaars, zeker in stedelijke gebieden. Met onze verticale ‘Central Parks’ lossen we dit probleem op. We creëren een gezondere, aantrekkelijkere omgeving zonder dat dit veel ruimte inneemt.

We hebben jarenlange ervaring met natuur en groen. Onze wortels liggen in het hoveniersvak. Deze kennis en ervaring zetten we in bij de ontwikkeling van onze groene projecten.

Onze dienstverlening

Geen onderneming is hetzelfde. Daarom maken wij onze plantenwanden en -gevels altijd op maat. We gaan met je in gesprek om de gewenste oplossing, afgestemd op de specifieke situatie, te realiseren. Denk hierbij aan een speciaal design waar bijvoorbeeld een logo in de planten te zien is. Bekijk voor meer informatie onze diensten:

Specialist in verticale beplanting

Wij focussen ons volledig op het plaatsen van verticale tuinen en groene gevels. We zijn daarbij gespecialiseerd in grote projecten. Onze jarenlange ervaring komt goed van pas wanneer opdrachten groter en dus complexer worden.

Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Bekijk dan onze werkwijze.

Interesse in een verticale tuin of groene gevel op maat?

Geef je organisatie een stijlvolle uitstraling en profiteer van de voordelen die de natuur te bieden heeft.

0182 - 23 21 111

Neem contact op
Martijn van Boven