Retail

Door de jaren heen is de winkelervaring steeds belangrijker geworden. Winkelbezoekers willen producten zien, voelen, uitproberen.. en daar hoort een fijne winkel-atmosfeer bij. Geef je winkel een onvergetelijke uitstraling en prikkel alle zintuigen van je potentiële klanten met een verticale tuin of groene gevel.

Verticale tuin – Retail

Een verticale tuin geeft je winkelinterieur een eigentijdse uitstraling en zorgt voor een unieke merkbeleving voor klanten. Een groene roomdivider biedt bovendien de mogelijkheid om de indeling van je winkel gemakkelijk te wijzigen, bijvoorbeeld bij de komst van een nieuwe collectie.

De verticale tuinen van Central Park worden geplaatst met een innovatief systeem waarmee we de planten op afstand monitoren. Zo wordt het onderhoud geregeld. Je medewerkers zijn dus geen kostbare tijd kwijt aan het verzorgen van de planten.

Meer weten over verticale tuinen voor binnen

Weinig ruimte? We snappen dat je jouw vierkante meters liever besteedt aan productverkoop dan aan een plantenbak. Een verticale tuin is een zeer geschikte manier om je interieur te verfraaien zonder dat dit veel ruimte kost. Afhankelijk van de plantsoorten, is een plantenwand gemiddeld zo’n 25 cm dik.

 

Groene gevel – Retail

Een groene gevel geeft de buitenkant van jouw winkel een trendy uitstraling. In een drukke winkelstraat springt jouw bedrijf als eerste in het oog bij voorbijgangers. Ben je niet geheel tevreden met het uiterlijk van je pand? Geef je gevel een make-over zonder te investeren in een kostbare verbouwing.

Naast een mooi design, draagt jouw groene gevel bij aan duurzaamheid en milieu. Deze voordelen zijn extra van belang in drukke winkelgebieden. De planten dragen bij aan een klimaat- en toekomstbestendigere leefomgeving.

Meer weten over groene gevels

Onderhoud & Garantie

Wanneer je een verticale tuin of groene gevel voor retail bij ons afneemt, ben je zeker van een uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat je groene oplossing er mooi en verzorgd bij staat. Lees hier meer over onderhoud & garantie.