Verbeterde luchtvochtigheid op kantoor van Wurks

OpdrachtgeverWurks BV 
Oppervlakte plantenwand2 x 6m²
LocatieGouda, Nederland
ArchitectDesign+Build

In de afgelopen maanden is het kantoor van Wurks in Gouda onder handen genomen. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in projectvloeren groeit en de uitbreiding in ruimte was aanleiding voor een complete herinrichting. 

Oplossing voor droge lucht

Bij de herinrichting heeft de interieurarchitect zich niet alleen gebogen over de inrichting, maar ook gezocht naar een oplossing voor de relatief droge lucht.

Central Park Concepts heeft daarom voor Wurks twee groene wanden geïnstalleerd, op twee verschillende verdiepingen. De plantenwanden dragen bij aan een betere luchtvochtigheid en geven het kantoor een moderne, frisse en gezonde uitstraling.

Bekijk hier meer voordelen van plantenwanden.

Snelle installatie met oog voor de medewerkers

De installatie was in één dagdeel gereed en de overlast voor de medewerkers was minimaal. Iedereen kon gewoon zijn werk blijven doen. 

Systeem van herbruikbaar materiaal

Het systeem dat we hebben toegepast is de livepanel van Mobilane. Dit systeem sluit naadloos aan bij de wens van Wurks BV om met herbruikbaar materiaal te werken.

Sterker nog, dit systeem kan opnieuw gemonteerd worden en hoeft dus niet eens gerecycled te worden. De wanden kunnen gewoon mee verhuizen naar een andere locatie als Wurks op de huidige locatie uit zijn jasje groeit. 

Meer weten over de systemen die wij gebruiken voor het plaatsen van plantenwanden? Bekijk de systemen hier.

Plantenwand voor op kantoor?

Heb je interesse in verticaal groen voor jouw organisatie? Onze experts staan je graag te woord over de mogelijkheden.

0182 - 23 21 111

Neem contact op
Arjan Kooiman