Indrukwekkend hoge plantenwand voor ‘The King’s Garden’

OpdrachtgeverHotel Kungsträdgården – The King’s Garden
Oppervlakte plantenwand37,5 m² (15 x 2,5 m)
LocatieStockholm, Zweden

Brasserie Makalös

In Brasserie Makalös waan je je even in Parijs. Van het wijnassortiment tot de muziekkeuze, alles staat in het teken van de Franse hoofdstad. De brasserie bevindt zich in Hotel Kungsträdgården – ook wel ‘The King’s Garden’, ofwel De Koningstuin, genoemd.

..en in het interieur van De Koningstuin hoort natuurlijk een imposante verticale tuin.

Plantenwand van 15 meter hoog

Brasserie Makalös heeft hoge plafonds. De verticale tuinen zijn dan ook 15 meter hoog. De gestrekte plantenwanden accentueren de ruimtelijke opzet van de brasserie.

Heb je interesse in een hoge plantenwand? Maar twijfel je of dat gaat lukken op jouw locatie? Geen zorgen. Onze specialisten komen bij je langs om de ruimte te beoordelen. Afhankelijk van de situatie, komen wij de plantenwand met een hoogwerker of een steiger installeren.

Gelaagd design met accentplanten

De plantenwanden hebben een gelaagd design met een tropische look. Verticale stroken van plantsoorten waaronder Philodendron scandensChlorophytum comosum en Ficus pumila dienen als achtergrond voor de accentplanten. Daaroverheen zijn accenten aangebracht met hangende Aroïde planten, bloeiende Billbergia Begonia’s, Spiraalvruchten (Streptocarpus) en gelaagde Varens.

Plantenwand & Horeca – Hygiëne

Hygiëne is natuurlijk een belangrijk vereiste in de horecabranche. Onze plantenwanden zijn op basis van vezeldoek, in plaats van substraat.

Waar ongedierte zich makkelijk voort kan bewegen in een plantenwand op basis van substraat, is dit bij plantenwanden van vezeldoek niet het geval. Daarom zijn onze plantenwanden zeer geschikt voor horecagelegenheden.

Groene oplossingen op maat

Heb je interesse in verticaal groen voor jouw organisatie? Of wil je – net als in dit hotel – een hoge muur laten installeren? Onze experts staan je graag te woord over de mogelijkheden.

0182 - 23 21 111

Neem contact op
Arjan Kooiman