Plantenwanden

Op zoek naar een stijlvolle aanvulling op je bedrijfsinterieur? Of wil je indruk maken nog voordat iemand je pand binnenstapt? Een plantenwand is een aanwinst voor de uitstraling van je organisatie. Ontdek de mogelijkheden van professionele plantenwanden voor binnen èn buiten.

Plantenwand Binnen

Een plantenwand binnen geeft een unieke, eigentijdse uitstraling aan het interieur van je organisatie. Bovendien profiteren je medewerkers, klanten en bezoekers van een gezondere en inspirerende werkomgeving en verbeterde luchtkwaliteit. Dat zorgt vervolgens voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim.

Heb je weinig ruimte? Een plantenwand is, afhankelijk van de plantsoorten, slechts zo’n 25 cm dik. Daarmee is het een ideale interieurkeuze als je niet veel vloeroppervlak kwijt wilt.

Meer weten over een plantenwand voor binnen? Ontdek de mogelijkheden van een verticale tuin.

Plantenwand Buiten

Laat je pand in het oog springen bij (potentiële) klanten en voorbijgangers met een plantenwand buiten. Naast dat zo’n groene gevel er mooi uitziet, dragen de levende planten ook bij aan duurzaamheid en milieu. Zo zorgen de planten voor schonere lucht en absorptie van (hemel)water. Zeker in stedelijk gebieden zijn deze voordelen cruciaal voor een beter klimaat en een toekomstbestendige leefomgeving.

Meer weten over een plantenwand voor buiten? Ontdek de mogelijkheden van een groene gevel.

Hoe werkt een plantenwand?

Voor onze professionele plantenwanden maken we gebruik van een innovatief systeem waarmee de planten worden voorzien van de juiste verzorging en leefomstandigheden. De planten krijgen altijd op het juiste moment de perfecte hoeveelheid water, dankzij ons slimme bewateringssysteem. Dit monitoren wij op afstand, zodat je hier zelf niets voor hoeft te doen. En geen zorgen, onze plantenwanden zijn volledig lekvrij.

Investeren in de toekomst – Voordelen van plantenwanden

Een plantenwand is natuurlijk mooi om te zien, maar het brengt bovendien veel voordelen met zich mee. Investeer je in een plantenwand? Dan investeer je in de toekomst.

Wellicht voelt een plantenwand nog als een kostbare investering. Dat snappen we. Maar echte planten brengen verreweg de meeste voordelen met zich mee, als je dit vergelijkt met goedkopere alternatieven zoals een wand met nepplanten of mos. Zo zorgen levende planten voor:

  • Geluidsdemping & betere akoestiek
  • Betere temperatuurregulering & isolatie
  • Verduurzaming van je gebouw

Ontdek hier nog meer voordelen van een plantenwand.

Service & Onderhoud

Wanneer je kiest voor een plantenwand van Central Park, ben je zeker van een uitstekende service en onderhoud. Je plantenwand staat er altijd mooi en verzorgd bij. Daar zorgen wij voor.

Benieuwd waar wij nog meer voor zorgen? Lees hier meer over onze garantie.

Systemen

Wij werken met verschillende systemen voor het realiseren van onze plantenwanden. Benieuwd welk systeem bij jouw wensen past? Bekijk dan hier onze systemen of neem contact op en laat je adviseren via 0182 – 23 21 11.

Plantenwand – Kantoor, Retail & Horeca

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een plantenwand voor jouw branche? Bekijk dan eens onderstaande pagina’s: