Kantoor

Bij een kantoor denk je waarschijnlijk niet gelijk aan de schoonheid van de natuur. Maar waarom niet? Een groene muur of gevel geeft je organisatie een luxueuze uitstraling. Daarbij zorgen de levende planten voor een gezondere werkomgeving voor je medewerkers en klanten.

Verticale tuin – Kantoor

Haal de natuur naar binnen met een verticale tuin op kantoor. Dit is niet alleen een mooie aanvulling op het interieur, het heeft ook een positief effect op de werkomgeving. De levende planten brengen verschillende voordelen met zich mee, zoals:

  • Beter binnenklimaat
  • Stressvermindering
  • Hogere productiviteit
  • Inspirerende werkplek

Weinig vloeroppervlak? Een verticale tuin is een zeer geschikte manier om je interieur te verfraaien zonder dat dit veel ruimte inneemt. Afhankelijk van de plantsoorten, is een plantenwand gemiddeld zo’n 25 cm dik.

Onze verticale tuinen worden geplaatst met een innovatief systeem waarmee we de planten op afstand monitoren. Zo zorgen we voor de juiste leefomstandigheden voor de planten. Hier hoef jij je dus niet over te ontfermen.

Meer weten over verticale tuinen voor binnen

Groene gevel – Kantoor

Met een groene gevel onderscheid je jouw kantoorpand van de rest. Een groene gevel zorgt voor een stijlvolle, natuurlijke uitstraling. Naast het uiterlijke aspect, dragen de levende planten bij aan duurzaamheid en milieu. Zeker in stedelijk gebieden zijn deze voordelen belangrijk voor een klimaat- en toekomstbestendige leefomgeving.

Meer weten over groene gevels

Verticale tuin & Groene gevel – Publieke ruimte

‘Meer groen in de publieke ruimte’ is een terugkerend thema. Helaas is er vaak te weinig plek voor horizontaal groen. Een plantenmuur of -gevel is hiervoor de ideale oplossing. Bijvoorbeeld voor overheidsinstanties, scholen, ziekenhuizen en woningcorporaties.

Overheidsinstantie

Milieu en klimaat zijn onderwerpen die regelmatig op de agenda staan. Door het plaatsen van een verticale tuin of groene gevel kan hier een steentje aan bijgedragen worden. Verticale beplanting is een zeer effectieve en efficiënte manier van het vergroenen van de publieke ruimte.

School

Meer groen betekent een gezonder en vitaler leerklimaat voor leerlingen en studenten. Planten zorgen onder andere voor stressvermindering en betere leerprestaties. De dempende werking van een plantenwand draagt bij aan betere akoestiek en rust. Groene roomdividers bieden bovendien de mogelijkheid om (studie)ruimtes flexibel in te delen.

Ziekenhuis

Dat de natuur een heilzame werking heeft, weten we al eeuwenlang. Planten zorgen voor een gezonde, aangename atmosfeer voor patiënten, zorgverleners en bezoekers. Verticale tuinen verbeteren bovendien het binnenklimaat en de rust (dankzij geluidsdemping). Dit komt het herstel ten goede.

Onderhoud & Garantie

Wanneer je een verticale tuin of groene gevel voor kantoor bij ons afneemt, ben je zeker van een uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat je groene wand er mooi en verzorgd bij staat. Lees hier meer over onze garantie.