Horeca

Als horecaondernemer wil je jouw gasten een onvergetelijke ervaring (en een reden om terug te keren) bezorgen, toch? Lekker eten, drinken en vriendelijke medewerkers zijn hierbij uiteraard onmisbaar, maar een aangename atmosfeer en fijn verblijf zijn essentieel.

Hoe beter de sfeer, hoe meer gasten geneigd zijn lang(er) te blijven zitten. En een langere bezoekduur levert je onder de streep meer op. Bied je gasten een èxtra unieke beleving met een verticale tuin of groene gevel.

Verticale tuin – Horeca

Een verticale tuin is een uitstekende aanvulling op het interieur van een horecazaak. Niet alleen omdat het er mooi uitziet, maar ook vanwege de geluiddempende en verkoelende werking. Een groene roomdivider biedt daarbij de mogelijkheid om de indeling van je zaak gemakkelijk te wijzigen of een deel af te schermen. Dit is ook mogelijk voor buiten op het terras.

Onze verticale tuinen worden geplaatst met een slim systeem waarmee we de planten op afstand monitoren. Zo wordt het meeste onderhoud automatisch geregeld. Je medewerkers zijn zo geen kostbare tijd kwijt aan het verzorgen van de planten.

Meer weten over verticale tuinen voor binnen

Vloeroppervlak is kostbaar in een horecazaak. Een extra tafel levert je immers meer op dan een plantenbak. Een verticale tuin is ideaal om je interieur of terras te verfraaien zonder dat dit veel ruimte kost. Gemiddeld is een plantenwand, inclusief systeem, zo’n 25 cm dik. Dit hangt natuurlijk wel af van de soort planten.

Groene gevel – Horeca

De voorgevel van je restaurant, café, hotel of bar is het eerste wat mensen zien. Spring in het oog bij potentiële gasten en voorbijgangers met een groene gevel. Onderscheid zo jouw bedrijf van je buren.

Een groene gevel geeft je de mogelijkheid om je terras te verfraaien met planten, zonder dat dit je tafelruimte – en dus omzet – kost. Bovendien draagt een groene gevel bij aan een klimaat- en toekomstbestendige leefomgeving, zeker in stedelijke gebieden.

Meer over groene gevels

Onderhoud & Garantie

Wanneer je een verticale tuin of groene gevel voor horeca bij ons afneemt, ben je zeker van een uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat je groene oplossing er mooi en verzorgd bij staat. Lees hier meer over onze garantie.